Flyttstädning tillsammans med proffs från Stockholm

Allt blir lättare när ni kopplar in proffs på flyttstädning. Boka flyttstäd när ni ska flytta till eller från Stockholm så är det stressigaste redan ordnat.

Det är så mycket att tänka på. Så hur skulle man kunna förenkla flytten? Genom att arrangera så att någon annan tar hand om flyttstädet. Det blir alltid lättare när man överlåter stressiga moment till någon som inte har det lika stressigt. Ni kan istället fokusera på att packa ner mormors finaste vas i bubbelplast.

Med flyttstäd i Stockholm så känns det redan som om allting är klart. Fråga är då vad som ingår i ett flyttstäd, och vad ni själva kan göra innan flyttstädet kommer dit för att ni ska få det absolut bästa resultatet. Det finns en lista, och det gör alltid allting bättre. Betalar ni för ett flyttstäd så får ni såklart det mesta inkluderat.

Flyttstädning i köket kräver lite tålamod

Köket är ett rum i huset som verkligen kräver extra ansträngning och tålamod. Det är ett rum som utsatts för mycket under den tid som ni har bott där. Med andra ord, det behövs lite extra städknep för att få bort allt fett och smuts som fastnat. Glöm inte bort taket, det ingår inte alltid när ni anlitar flyttstäd. Alla ytor måste torkas av. Det gäller även den fettiga fläkten.

När ni vill att flyttfirman ska ta hand om allt så är det bra att se till så att alla skåp är tomma. Kyl och frys behöver frostas av innan ni flyttar ut. Stäng av den, och lägg sedan ut en handduk så att allt vatten kan rinna ut på handduken utan att skada golvet. Då är det lättare att göra en flyttstädning.


Sådant som man ofta missar i en flyttstädning

Det är viktigt att få med detaljerna. Det finns några saker som man inte tycker är tillräckligt viktigt att ta med, eftersom man har så mycket annat att tänka på, men det är viktigt att det inte glöms bort. Till exempel så behöver alla element torkas av. Det samlas mycket damm bakom elementen.

Golvlister och eluttag behöver också få en omgång med dammtrasan. Till och med taket behöver få en runda, oavsett vilket rum. Det är enklast att ta en torrmopp och sedan gå över taken en gång. Det gör stor skillnad. Ovanpå dörrkarmar och fönster är också viktigt att få med. Vinden behöver också lite kärlek, och det ingår inte heller alltid i en flyttstädning.


Underlätta jobbet för de som gör en flyttstädning

Det är såklart inte bara för att vara snäll som man anstränger sig lite och ordnar några saker innan flyttstädningsfirman kommer. Det är faktiskt viktigt att ni gör några småsaker innan de kommer och påbörjar städningen för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt.

Förutom att frosta av kylen och frysen, så är det också viktigt att ta undan alla möbler som ska flyttas ut, och samla alla möbler som ska vara kvar på ett och samma ställe, utan att försvåra framkomligheten. Flyttstädet tar inte ansvar för kvarlämnade möbler och andra prylar. Om inte garderoberna är tomma så kan de inte torka ur dem.