Om oss

Vi som ligger bakom sidan har väldigt olika kunskaper, erfarenheter och yrken. Det ser vi som en styrka snarare än som en svaghet. Detta då vi genom detta kan erbjuda en sida med lite mer djup och lite mer bredd. Vi vill inte skapa en sida som informerar och ventilerar ett enda ämne. Målet är att vara så heltäckande som möjligt.

Vår yrkeskunskap, våra intressen, våra samlade erfarenheter och våra respektive familjeliv – i olika städer – gör att vi kan ta pulsen på flera olika områden och bidra med tips, tankar och idéer om det mesta. Renovering i hemmet? Inga problem! Träning? Det kan vi mycket om! Kost och hälsa? Det kommer du att hitta mycket om? Hantverkare, tandläkare, mäklare, bilförsäljning? Det fixar vi!

Alla människor sitter inne med så mycket kunskap – om så många olika saker. Vi kan lära oss av varandra och dra nytta av det som andra klarar av och ger råd om. Det är själva utgångspunkten för oss. Vi vill inte skriva någon på näsan och sätta oss på höga hästar: målet är att du ska kunna besöka oss och få matnyttig information om en massa olika ämnen och områden. Du ska känna dig lite smartare då du läst klart våra olika artiklar. Välkommen!