Pooltak på 4X8 förenklar pool-skötseln

En pool på tomten är något många villaägare drömmer om, visst är det så? En pool är dock inte något som sköter sig själv. För att göra skötseln lite enklare kan man köpa ett pooltak på 4×8.

En av dem som drömde om en pool på tomten var Niclas. När han äntligen blivit husägare såg han till att drömmen gick i uppfyllelse. Han såg för sig hur han skulle ligga vid poolen under långa lata dagar. Dricka paraplydrinkar och bada på dagen. Stå vid den nya grillen och prata med grannarna på kvällen.

Han hade koll på att en pool måste skötas men vissa saker hade han förträngt.

Ett pooltak på 4×8 sätter stopp för skräp i poolen

Löv och annat skräp syntes tydligt i poolen, vilket irriterade honom. Varje morgon gick han med en håv och städade men lika snabbt som han var klar kom löven tillbaka. Han undrade hur andra gjorde tills han en morgon passerade ett hus med pool. Den var alltid ren och inbjudande. På morgonen förstod han varför. De hade ett pooltak som skydd.

Efter jobbet skyndade han hem till datorn och googlade på pooltak 4×8, då det var poolens storlek. Han jämförde några innan han bestämde sig för ett av dem och tryckte beställ.

Efter det hade livet blivit betydligt lugnare. Visst fanns det skräp i vattnet ibland men det var helt ok. Dessutom hade han köpt ett pooltak som gjorde det möjligt för honom att bada även när det låg på. Så smidigt, tyckte han.